Pravila privatnosti

Što je ovo?

Nebo i nebeske pojave projekt je na adresi https://nebo.com.hr čiji je autor Marko Posavec. Nebo.com.hr nije vezan ni uz jednu pravnu osobu. Nebo.com.hr nije komercijalan, a bome ni profitabilan projekt.

Vaša privatnost i sigurnost na ovim stranicama

Prilikom prvog posjeta nebo.com.hr, pojavljuje se okvir koji vas pita želite li dopustiti kolačiće ili ne.

Ako prihvatite kolačiće, na vaše računalo bit će spremljene male tekstualne datoteke koje, između ostaloga, omogućuju praćenje statistike posjećenosti ovih stranica, ali i poboljšavaju neke funkcionalnosti stranica. Više o kolačićima doznajte u nastavku.

Ako odbijete kolačiće, ništa neće biti instalirano na vaše računalo, osim jednog jedinog kolačića koji služi tome da vaše računalo zna da ste odbili kolačiće na nebo.com.hr i da vas ne pita svaki put. Nebo.com.hr neće bilježiti vaš posjet, samo će server zabilježiti da je neka stranica otvorena. Neke funkcionalnosti možda neće raditi kako treba, ali ništa što bi vas spriječilo u pregledavanju ovih stranica.

Nebo.com.hr i Marko Posavec kao voditelj obrade ne prikupljaju vaše osobne podatke ni na koji prikriveni način.

Sadržaj s drugih web-stranica

Pojedine stranice u sklopu nebo.com.hr u sebi mogu imati ugrađen sadržaj s drugih web stranica, na primjer YouTube video. Ako ste prilikom prvog posjeta odbili kolačiće, takvi sadržaji su u početku blokirani. Možete kliknuti na njih kako biste ih omogućili, ali time prihvaćate i potencijalne marketinške kolačiće s YouTubea odnosno Googlea. To vam je dano na znanje prije nego što prvi put pokrenete takav sadržaj.

Nebo.com.hr ne koristi marketinške piksele i slične alate.

Nebo.com.hr koristi Wordfence radi sigurnosti.

S kime dijelimo vaše podatke

Nebo.com.hr koristi Google Analytics 4 za praćenje statistike posjećenosti i Google AdSense za prikaz oglasa. Sve njihove kolačiće možete odbiti prilikom prvog posjeta stranici.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Statistički podaci u sustavu Google Analytics čuvaju se najviše mjesec dana.

Vaši osobni podaci koje primjerice pošaljete putem kontakt obrasca (ime, prezime, e-mail adresa) čuvaju se koliko je potrebno za dvosmjernu komunikaciju. Ako želite biti trajno zaboravljeni, u svakom trenutku to možete zahtijevati putem kontakt obrasca ili e-mail adrese .

Vaša prava

U svakom trenutku možete zatražiti trajno uklanjanje vaših osobnih podataka s ovih stranica.

Ako ste autor/-ica fotografije ili drugog sadržaja objavljenog na nebo.com.hr, u svakom trenutku možete povući privolu za objavu putem kontakt obrasca ili e-mail adrese . Po vašoj želji, fotografije mogu biti objavljene anonimno.

Vaše podatke ne mogu izbrisati iz statistike posjećenosti jer nema načina da utvrdim koji su vaši.

Ako smatrate da su vaša prava povrijeđena, prigovor možete uputiti Agenciji za zaštitu osobnih podataka.